189, 057 Orang Boikot TV3???

Aku hampir tak percaya bila mana ada pencacai PR kata boikot TV3..Boikot MCD itu..boikot ini..dalam duk boikot tu 6 Juta gak tgk..agak² ea..ada gak ostat ahada idrus makan mcd..Cai² ini tanak plak boikot facebook ??? 

Laungan² yang boleh dikatakan “cakap tak serupa bikin” itu adalah salah satu perangai dalam pemimpin mereka, if pemimpin mereka BOHONG @ AUTAR dengan secara AUTAMATIK la mereka transform mengAUTA!!!

Dalam facebook ada fan pages:

Kami Boikot Buletin Utama TV3

189,057 <—Berapa yang Boikot atau yang boongbank????

Pertandingan Anugerah Juara Lagu ke 27 (AJL27) yang disiarkan di TV3 pada malam Ahad lalu ditonton oleh kira-kira 6 juta penonton mengikut ukuran dibuat Nielsen Audience Measurement.
Stesen televisyen itu dalam satu kenyataan yang dikeluarkan di sini pada Selasa berkata, jumlah itu menunjukkan penanda aras terbesar bagi sebuah acara siaran langsung kategori hiburan yang diterbitkan stesen berkenaan.
“Ia turut meliputi jumlah penonton yang menyaksikan acara berprestij itu menerusi Internet di laman web rasmi TV3 yang turut menyajikan acara karpet ungu dan Di Sebalik Tabir,” kata kenyataan itu..seterusnya..

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*