@abby_abadi112 Boleh Sesuka Hati Dia?!

Abby…Tolong jangan fitnah para perjuang negara!!! Dulu Mat Sabu yang mendendangkan Komunis adalah perjuang, Hari ini sekali lagi maruah anggota polis diperlekehkan sehinggakan ada muluk biawak bertudung menabur fitnah kepada UMNO dan Polis yang telah terkorban demi mendaulatkan tanah air Malaysia. Kau hanya bekas pelakun POLIS kau tidak berhak untuk menghina mereka-mereka


Abby yang terkenal dengan ayat meroyannya ada dalam pasang surut nafsu serakahnya menghentam kerajaan secara semborono tidak pernah memikirkan ianya memberi impak yang buruk kepada reputasinya sebagai role model kepada generasi muda, cara pertimbangan beliau yang kebudak-budakkan mencetuskan rasa meluat kepada golongan yang berhati-hati dalam mengulas sesuatu yang belum tahu kesahihnya.


Aku harap ada la lelaki yang boleh melamar dia supaya boleh dinasihatkan agar jangan terlalu membangkang sehingga membangangkan diri sendiri…Soalnya, PERMAINAN POLITIK apa yang sampai memperjudikan nyawa 3 orang anggota polis/komando??Tolong jangan fitnah para perjuang negara!!!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.