Air Hujan Cara Terbaik Untuk Terus Hidup

Selangor krisis airnya tidak berpenghujung kerana kedaifan pemikiran pemimpinnya yang ego dalam merencanakan agenda kerajaan kepada rakyat.

Semalam berbicara alkisah idea yang amat dangkal dari seorang yang bergelar exco Negeri Selangor yang mana mengesyorkan rakyat Selangor bersyukur sambil menadah air hujan dan berhenti menyalahkan kerajaan negeri kerana isu ini bukanlah kesilapan mereka dan ianya adalah kesalahan total kepada UMNO/BN kerana tidak menurunkan hujan dikala rakyat selangor dahagakan pembangunan dan rezab negeri yang berbilion ringgit untuk kesenangan pentabiran kerajaan Pakatan Pembangkang.

Tidak dinafikan air hujan adalah rahmat Allah swt kepada hambaNya akan tetapi mampukah air hujan HARI INI boleh dinyahasingkan bahan bertoksik yang boleh merosakkan tubuh badan manusia?

Jika dizaman dahulu air hujan jelas diyakini bersih tapi tidak pada hari ini dengan limpahan asap dari kilang dan jentera bermotor amat pasti ia bukan jalan terbaik untuk rakyat selangor menanggung keperitan ini hanya kena nafsu dan ego pemerintah mereka.


Negeri lain juga ada mengalami masalah air, tapi belum sampai tahap nak suruh minum/pakai air hujan. Admin cabar exco tu minum air hujan depan rakyat!BODOH!
KEADILAN UNTUK RAKYAT?!Puiihhh….

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*