Akibat Keceluparan Mulut Nik Aziz


Walaupun Nik Aziz Boleh dikatakan menjangkau USIA SUBSIDI tambahan, Beliau amat  keras kepala dalam mempertahankan kerusi dan kuasa didalam PAS, Mana tidaknya beliau boleh dikatakan terlalu sayangkan Parti hingga menidakkan orang lain campur tangan dan menegur apa yang beliau lakukan, beliau dihimpit dengan pelbagai penyakit yang boleh di katakan sebagai ujian kepada beliau semoga Nik Aziz sentiasa dalam keadaan sihat dan sempat bertaubat…kalau lee guan end, ngah kormeng, ngeh korak, kit siam , ambiga dan karpla singh tu lain cerita..kalau depa mati tak sempat memeluk islam baru boleh dilaknatnya…Nik Aziz, sudah sudah lah tu…Dan kini ramai meninggalkan Nik Aziz dan PAS akibat keceluparan Mulut Nik Aziz sendiri..Mat…mat dikampung dan pemecatan rakan² seperjuangan beliau..apa agaknya tindakkan Fadzil Noor seandainya dia masih hidup?

NIK AZIZ PECAT IKUT SUKA : SINI

Kecoh Beb!!! Jalan Raya dipenuhi kereta dan motor yang majoritinya anak muda. Muhyiddin selaku orang No. 2 Negara ternyata terpaku seketika melihatkan “fenomena” di Pasir Puteh ni. Sungguh tidak disangka-sangka!!!!!
Banyak persepsi yang agak mendukacitakan rakyat kelantan, istilah kubu kuat PAS adalah dikelantan bakal dirobekkan dengan penduduk kelantan kini mula membuka minda dan ruang kepada Barisan Nasional MEMBANTU KELANTAN~!!!
Kredit : AMBO PAKOH BN

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*