al-pukimaki punya DAP!!!!!!!!!!

Guys…agaknya DAP+PAS+PKR dan kroninya ingat kita kisahkan “batu tanda” tu ke? batu nisan tu sebagai tanda bahawa disitu ada kubur…apa makna kubur??Kalau depa ganti batu nisan baru..agak2 ek camana nak pacak batu nisan tu kalau tanah kubur tu dah diratakan??Meh kepala LGE aku hempok dengan batu nisan tu…kimak sgguh…tanah kelantan dan perak tak cukup² disebat..tanah kubur pon nak rembat???Yala al-Pukimaki punya DAP!!!!!!!!!!
PULAU PINANG 26 Dis. – Dakwaan Yang Dipertua Majlis Agama Islam Pulau Pinang (MAIPP), Datuk Mohd. Salleh Man bahawa isu pencerobohan tanah perkuburan Islam Jalan Boundry, Ayer Itam telah selesai, dibidas Persatuan Kebajikan Insan Mulia (PKIM).

Pengerusinya, Aminah Abdullah berkata, tindakan mengarahkan pemaju menggantikan semula batu nisan yang dicabut dan menganggap isu itu selesai menunjukkan pemimpin berkenaan tidak sensitif dengan hal ehwal agama.
“Ini bukan masalah batu nisan. Kalau setakat batu nisan sesiapa pun boleh bagi, malah, saya percaya waris juga mampu untuk membelinya sendiri.
“Masalahnya pemaju telah meratakan kubur sehingga waris sendiri tidak dapat mengagak dengan tepat pusara saudara mereka. Di mana hendak dipacakkan batu nisan baharu itu nanti,” katanya kepada pemberita di sini hari ini.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*