Alexa: Rating Dan Rank Anda!!

blog rank malaysiaAku masih baru dalam blogging ini tapi aku suke chack rank di www.alexa.com , Bukan nak bermegah² atau merak² tapi sekadar mengetahui perningkatan trafik dan potensi blog kita di www.alexa.com maklum la aku berblogging pon atas dasar kemahuan dan kehendak aku sendiri, so mungkin kepuasan terpalit bila mana kita lihat blog rank kita turun naik, so boleh jadikan pengalaman bagaimana mahu meningkatkan pengetahuan kita tentang dunia Blogging / Blogger.


Aku suke copy and paste artikel orang lain kerana aku rasa aku membantu menyebarkan maklumat, if perkara itu aku rasakan tak masuk akal, aku pon tanak share..so guys jangan marah aku copy artikel sebab aku akan sentiasa kreditkan korang(even artikel luar negeri)

Siapa² ada ilmu tu leh lew kongsi²..hehehe..Aku buat posting ini pun saje nak bodek www.alexa.com hehehehe 

Selamat Berblogging ♥
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*