Anwar Dalam Sejarah 1

Benarkah Anwar Pejuang Islam? Meh kita renung2kan….sebenar nya Anwar hanya pandai bermain kata-kata utk memukau dan membelenggu para pendengar dgn KHAYALAN POLITIK nya dgn ayat2 Al-Quran dan petikan2 BERBAU FALSAFAH sampai TERSEMBUR2 air lior nya dgn gaya dan intonasi yg HEBAT! Memang x di nafikan memang dia hebat tetapi ISLAM hanya sebagai TOPENG kerana Anwar tahu org2 Melayu dan Islam x boleh di pisahkan… memang dia bijak dlm mengenal pasti HATI NURANI org2 MELAYU. 

Fahaman Islam Anwar adalah ISLAM LIBERAL kerana Anwar tahu Kuasa2 Barat hanya mahu berurusan dgn Pemimpin Islam Liberal dan menolak pemimpin Islam FUNDALMENTALIS spt Tun M yg BARAT anggap KOLOT dan bersifat Militant kerana kelantangan Tun M membela PALESTINE dan sikap ANTI SEMETIC nya dan menentang penindasan UMAT ISLAM BOSNIA. Kenapa Anwar begitu arkab dgn kebanyakan politikus Indonesia? Kerana di indonesia terdapat ramai politikus da budayawan Islam Liberal yg PRO BARAT yg terdiri dari sahabat2 Anwar yg di senangi Barat kerana FAHAMAN ISLAM LIBERAL yg mereka junjung. Seperti Anwar golongan Islam liberal Indonesia berkiblat ke US…nah! 
Sekarang terbukti dgn KONKONGAN US ke atas INDONESIA yg TERiKAT dgn DASAR2 IMF! Tahukah kita bahawa si PEJUANG ISLAM Anwar mempunyai sebuah PEJABAT di Washington DC?

Apakah KEPENTINGAN Anwar si PEJUANG ISLAM sehingga sebuah pejabat di KHUSUSKAN utk nya di antara PUSAT PENTADBIRAN KERAJAAN US? 

Siapa yg membiayai nya? Apakah Si PEJUANG ISLAM ini juga mempunyai PELOBI2 yg di UPAH utk mempengaruhi Kerajaan US dan beberapa SENATOR yg berpengaruh utk MENYOKONG PERJUANGAN nya? 

Sehingga kerajaan terpaksa menghantar Jamaluddin Jarjis sebagai DUTA bertaraf MENTERI utk memberi gambaran sebenar suasana politik Malaysia kpd pemimpin US dan juga pelajar2 Malaysia utk menangkis DAKYAH ANTI KERAJAAN MALAYSIA yg di LANCARKAN ANWAR dan JUAK2 NYA. Apakah seorang PEJUANG ISLAM perlukan SOKONGAN DAN DOKONGAN US? Almaklum kita semua ketahui bahawa di sebalik Kerajaan US adalah TANGAN2 YAHUDI ZIONIST yg sentiasa memusuhi UMAT ISLAM. To be continued… – IM

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*