Anwar Dalang Rancang Serang PDRM

Sejak mula peliwat ini keluar dari penjara beliau sibuk melaksanakan huru haranya (dia mengatur strategi masa dalam penjara) memecah belahkan rakyat negara yang aman ini, korang masih ingat tak semasa si al-jub(gambar) ini duk dalam penjara, Rakyat mula dilaga² kan..sehingga PDRM disalahkan.

walhal yang bertindak ganas itu penyokong bodoh jalanan termasuk ketua pencetus anarki Malaysia wanita tidak beragama ambega. Dimanakah nilai moral dan kesopanan orang timur yang dididik dari kecil? Semua musnah adat ketimuran dan maruah Malaysia henyak² dek pemikiran LGTB ini. Ekonomi Malaysia bergantung kepada kestabilan politik dan keamanan negara, tetapi pembaca renungkan..Anwar dan soldadu²nya asyik mencanang salah guna kuasa dan rasuah demi membakar pemikiran rakyat. Sehingga turun dijalanan buat huru hara dan provokasi yang banyak merugikan negara.

Ini bukan sesuatu yang baik untuk negara..bangga la jadi warga Malaysia, teman taknak compare dengan negara jiran² lain sebab depa lebih teruk dari kita.Pernah tak kita lihat orang Malaysia hina negara lain?Tapi hari ini Malaysia dihina dari pelbagai segi hingga main bola pon depa dah tak respek team Malaysia…Cai² PR Sorak Menang ke?DAP rembat semua kerusi PKR dan PAS…sorak la kuat². 

Polis kini diburuk²kan walaupun menegakkan keamanan…Bila susah polis juga depa mai buat report…termasuklah system kehakiman Malaysia juga diburukan..alih2 nak menyaman cari siapa???Hahahaha…Pakatan Semua Memang Macam Babi Hutan, Sondol & Musnah…tak reti nak gostan…Semua manusia ada kesilapan sendiri, yang terbaik adalah mengakui kesilapan itu dan bertaubat untuk tidak mengulanginya lagi.

“Kumpulan pembangkang yang didalangi oleh Anwar Ibrahim kini berusaha keras untuk melaga-lagakan kepemimpinan Polis DiRaja Malaysia (PDRM) dengan tujuan untuk melemahkan institusi berusia lebih dua abad itu.Portal-portal berita yang menerima dana daripada yayasan yang dinaungi oleh oleh penyangak matawang, George Soros, seperti The Malaysian Insider dan Malaysiakini, saban hari menerbitkan artikel yang menjadi gelanggang perbalahan antara pemimpin-pemimpin PDRM masa kini dan lalu.

Contoh jelas ialah kenyataan-kenyataan yang dipetik dari bekas Ketua Polis Negara, Musa Hassan dan bekas Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil (JSJK).
Kedua-dua portal berita tersebut kini giat membongkar cerita-cerita dan dakwa-dakwi lama membabitkan Musa dan Ramli semasa mereka memegang jawatan masing-masing.
Maka keluarlah pelbagai kisah ‘dalam kelambu’ dan berlakulah berbalas-balas kenyataan serta nafi-menafi semasa sendiri.
Masing-masing cuba menegakkan keadilan bagi diri masing-masing tetapi yang menjadi mangsa ialah institusi PDRM itu sendiri.”- LAGI SINI> Suara Generasi Baru

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*