Anwar Lahirkan Melayu Bangsat

Bunyinya macam tidak logik atau merapu jek kan? Tetapi dalam sedar atau tidak Anwar sedang berusaha mengajar penyokong UMNO dengan segala bentuk perbuatan beliau, sehinggakan apa sahaja beliau buat pasti akan diperkatakan oleh orang UMNO tidak pada penyokongnya.

Refomasi

Gerakan refomasi adalah tindakan drastik untuk mengulingkan kerajaan dizaman pemerintahan Tun Mahathir yang mana Tun dengan jayanya mengekang perbuatan ini dengan mengunakan kuasa melayu yang ada untuk menyekat anasir-anasir subversis yang cuba dibawa oleh pembangkang khususnya gerakkan anti-islam, anti-agama dan anti-melayu(raja).Sedangkan anwar masih dalam penjara!

Demonstrasi

Hari ini rata-rata penyokong pembangkang adalah pakar berdemonstrasi termasuk aktiviti fizikal seperti berkubu badan dan baring dijalanan, tindakkan ini bakal diteladani dan dipraktikkan penyokong UMNO APABILA…

DAP menguasai Malaysia dan ketika itu tidak ada tunasnya lagi orang melayu berkuasa politik disini. Jika sebelum ini Anwar sendiri menghakimi pandangan orang melayu kepada bukan melayu dengan bertindak keterlaluan dalam pertuturan beliau semasa beliau menjawat jawatan menteri pendidikan. Lihat siapa yang beliau lahirkan hari ini?

*Gambar Orang Melayu Perangai Macam Musibat!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*