Anwar Nyaris Mati

Anwar retak tulang :

"Dato Seri Anwar Ibrahim dan Datuk Seri Dr Wan Azizah terlibat dalam satu kemalangan kecil di Desa Sri Hartamas jam 10 malam tadi. DS Anwar mengalami keretakan di pangkal tangan kanan berdekatan bahu, tapi alhamdulillah berada dalam keadaan selamat, tidak memerlukan pembedahan.

DS Dr Wan Azizah juga berada dalam keadaan selamat dan sedang diperiksa doktor.

Kedua-dua DS Anwar dan DS Dr Wan Azizah akan pulang ke rumah malam ini."

– sumber macai PKR

Memandangkan kes mahkamah beliau hampir menuju kemuncak dan perpecahan ahli PKR dalam pemilihan kali ini yang berlakunya aktiviti samseng inilah jalan terakhir yang boleh beliau buat iaitu aksi drama.

Pegawai komunikasi beliau tidak menyatakan dimana dan bagaimana insiden itu belaku dengan tidak semena mena diupload gambar sedang berehat diatas katil hospital.

Inilah script yang biasa diulang ulang oleh penyokong beliau dalam meraih simpati dan kasihan kepada beliau memandangkan himpunan guling kerajaan dan refomasi 2 tidak berjaya.

Semasa pemilihan beliau tidak timbul kini datang tiba tiba dengan berita musibah. Adakah ini jalan melarikan diri dalam isu penyiasiatan kes penipuan pemilihan yang melibatkan orang kesayangan beliau Azmin Ali?!

Semoga Anwar segera bertaubat!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*