Anwar: UMNO Perak

Siapa mamat nie ternyata semua dah tau, hehehe memang teringin benor nak jadi perdana menteri jub nie, walau bagaimanapun sebagai menjaga hati dan utk cover malu tak pa ler kita katakan jer yang hadir cecah 100.000 yang berasak hadir, amacam boleh gitu?  kita campur sekali dengan kuncing, anjing yang ada kat situ, bangku, kemah, kaki kemah kenderaan yang lalu lalang, orang yang duduk dirumah tak kira ler tgh menonton TV atau pun yang tengah berak dan jangan lupa kita kira sekali bangla, mynmar dan pendatang asing yang duduk disekitar 5 kilometers di tempat ceramah. haha betul ler tu campur semua dengan bilangan pingan mangkuk dan lain-lain mau cecah dekat sejuta tu…
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

1 Comment

  1. hahaha pecah perut pak tam, ni suruh pi dia bawak rakyat naik bas tu, bukan apa kalu jet untuk yg kuat jadi barua dia, tak tau la bila depa duk cerita ada bilik bawah……. jeng jeng jenggggggg!!!!!!! tu dia muka jambu amat dialukan kali ada degree Cofee Boys pakat la tu jugak dia bagi keja kat depa.

    Ni Pak Tam mau tanya sikit satu soklan, kut ada sapa yang buleh jawab, soklan maut tu berbunyi lagu nie

    Dimanakah terletaknya bilik coffee and the boys?
    A. ATAS BELAKANG KAK BANGKU KAK ONE
    B. KAT TINGKAT BAWAH BAS ( tang dia keluaq) hehehe…
    C. Jawapan B
    D. Samalah macam B
    E. semacam B
    F. Bilik Khas tingkat bawah BAS macam jawapan B
    G-Z semuanya sama macam jawapan B

    kah kah kah……. hangpa jangan tak jawab na!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*