Anwar Upah Pendatang Haram?!

BONGKAR..!!! ANWAR Membayar Kepada Yang Hadhir Ceramahnya Di Sabah..

Selepas gagal menawan Putrajaya dengan ketinggalan jauh di belakang DAP (38 kerusi), Anwar semakin terdesak melepaskan kekecewaannya di hadapan penyokong tegarnya di Kelana Jaya, malangnya ditempelak dan dimalukan oleh Azmin Ali dan Datuk Harun Taib.
Anwar menuduh UMNO guna wang untuk membeli undi, walhal semasa perhimpunan di Tawau, Anwar dan PKR telah membayar RM50.00 kepada sesiapa yang hadir mendengar ceramah dan perhimpunan Anwar. Perkara ini diceritakan oleh beberapa orang penerima wang RM50.00 di Sabah.

KETIKA ANWAR DI TAWAU

Katanya, “orang datang ceramah Anwar bukan mahu dengar ceramah Anwar, tetapi mahu dapat wang RM50.00 seorang siapa-siapa yang datang”. 
Ada di antara penerima wang itu Pendatang Asing atau Pekerja Asing dari Filipina dan Indonesia. Lihatlah Anwar sendiri membayar warga asing untuk meramaikan majlisnya. 
Maka tidak hairanlah bahawa di Semenanjung Malaysia, Anwar dan PKR melakukan modus yang sama, “dia yang ambil Bangla, dia yang beri IC Palsu kepada Bangla, dia bawa Bangla naik Bas, dia suruh Bangla berbaris dan dia pura-pura tangkap Bangla depan siber troopers dia”. Perkara ini berjaya dedahkan di http://mymassa.blogspot.com/2013/05/rahsia-bocor-pengundi-hantu-bangla.html
Pihak mymassa sedia memberikan bukti penerima ini kepada pihak SPR , IDEAS, PEMANTAU malah pihak berkuasa. Kalaupun nak siasat, pasti akan berjumpa lebih ramai orang yang dibelibayar oleh Anwar dan PKR supaya meramaikan majlis ceramah Anwar di Tawau.
Maknanya, apa yang dimomokkan Anwar kononnya berlaku beli membeli undi nampaknya kena semula ke batang hidung Anwar! 
Anwar bila berceramah kononnya dia Malaikat yang putih bersih berkilat, tapi dijawab oleh Azmin Ali dengan kata-kata, “berlaku amalan Nepotisme, Kronisme dalam PKR”. 
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*