@anwaribrahim : Anwar Jelas Tipu 40K Bangla?!

Muka macam haramjadah penipu, aku pada awalnya agak curiga dengan video operasi penangkapan pekerja bangla yang didakwa oleh DAP dan PKR semasa PRU13 yang lepas, Dimana mereka sekarang?!

Pakatan Rakyat sewajarnya boleh ditarik kemenangannya dengan bukti-bukti kukuh penipuan yang dirancang dengan baik oleh pembangkang sehinggakan mereka menang berpuluh kerusi di DUN dan Parlimen, Dimanakah kekuatan SPR dalam perkara ini?

Dalam PRU yang lepas, satu program ceramah yang dianjurkan PR di Kuala Kangsar melebihi waktu tempoh berkempen kerana melewati waktu..tiada tindakkan SPR manakala jika ceramah umum Barisan Nasional berduyun-duyun pegawai SPR yang berfahaman pembangkang menyerang ceramah tersebut seawal pukul 11 malam.

Harini mula kecoh anwar menafikan wujudnya 40k pengundi bangladesh sedangkan beliau bukan main lagi menafikan kemenangan Barisan Nasional pada PRU13 lepas.

Ahli politik pembangkang ini semua kebal dari tindakkan undang-undang ke?!

Baca juga sini :

Bukti Anwar ibrahim Kencing Rakyat Isu #‎40RibuBangla . Tak sempat delete kot artikel ni. Kah kah kah http://goo.gl/qmCTQI

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone