@anwaribrahim @PapaGomo @tunfaisal : Kenapa Nak Salahkan Twitter?!


Pagi ini kecoh twitter DSAI yang mana dikaitkan dengan gambar pasangan GAY (Edit Justin Biber?) yang ditick “Kegemaran” (Favorite) dilaman twitternya.

Demikan kekantoian itu DSAI segera menafikan bahawasanya akaun Twitternya telah digodam (hack) sedangkan beliau adalah Ketua Pembangkang No.1 di Malaysia yang akaunnya boleh digodam bila bila masa?! 


Alasan ‘standart’ sering digunakan oleh individu yang idak bertanggungjawap diatas kesilapan dan keghairahnya.
Masih ingatkah peristiwa Isteri DSAI yang mengakui “anak beliau dianiaya” susulan dari pernyebaran video aksi magnum aiskrim dibalik pintu bilik pensyarah?! Alasan yang sama diberikan “AKAUN SAYA DIGODAM” 

Adakah Facebook, Twitter atau Goggle menyediakan perkhidmatan yang MASIH lemah selaku 3 media sosial yang top 5 didunia dengan semudah itu digodam sesuka hati? YA, Memang pernah belaku 250k akaun twitter digodam secara rawak pada 3 Feb 2013 lepas tapi tidak sespesifik macam kes DSAI ini, Dah kena hack.. pastu favorite kan gambar lucah..tinggalkan?!hahaha…

Rakyat Malaysia mohon guna fikiran yang waras dan logik berbanding mempercayai semua kata DSAI yang terang terang menipu anda semua walaupun dalam perkara yang mudah.


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.