Apa Maksud Malai Si Teresa Kok Didalam Video Beliau?! [video]

Jika dilihat rata rata Melayu tidak sedar akan keadaan ini yang cuba dikembangkan didalam masyarakat Cina hari ini dan ianya cukup licik kerana Teresa Kok menggunakan bahasa yang difahami oleh golong target beliau. Kenapa perlu gunakan bahasa lain sedangkan mahu mengakui BANGSA MALAYSIA tetapi malu dan tidak mahu memanfaatkan BAHASA MALAYSIA?!

Video DAP ini nyata dalam serangannya terhadap orang Melayu dan cukup jelas dizahirkan oleh Teresa Kok yang mana mengulangi kata-kata yang pernah dilaungkan oleh mentor beliau Kit Siang The Unwanted Person.


Jika Melayuhari ini diugut dan dikecam kononnya perkauman dan mahu terjadinya tragedi 13 Mei bagaimana pula dengan agenda halus yang diterapkan oleh DAP ini?! Siapa yang memulakannya?!

Video penuh berdurasi 11 Minit lebih itu dilihat cukup tajam sindirannya kepada orang Melayu dan pemerintah di Malaysia. Jika manusia seperti ini diberi kelongaran untuk berbuat apa sahaja?! bagaimana pula perpecahan kaum yang bakal belaku selepas ini akibat elemen perkauman yang cukup tebal dalam DAP dan sekutunya?!


كي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*