Apa yang pakatan beri kepada rakyat?


Secara kasarnya pemikiran pakatan pebangkang di Malaysia hari ini hampir ditahap najis, yang elok dikata najis yang najis dijilat dhisap~Diharap warga belia muda mudi tidak sesekali mencampuri demonstrasi sebegini, kerana tiada dalam adap manusia ketimuran terutamanya didalam islam yang menghalalkan perbuatan seperti ini. 

Sedih DS mengenangkan anak² diracuni fikiran mereka dengan perkara² yang jauh lebih hina dari sesebuah masyarakat Malaysia yang bertamadun, lihatlah kemakmuran dan kemajuan Malaysia hari ini yang mengetuai negara-negara asia yang lain dari segi ekonomi, sukan, teknologi dan pendidikan..kenapa perlunya belaku perasaan hasat dengki dan mengadu domba dengan masyarakat dunia bila membuat demonstrasi dan kesamaran kedamaian negara sendiri? Kalian yang menyokong dan menyertai perbuatan2 ini diakhirat nanti akan terima padahnya!!!

Salah satu cara anwar menakutkan masyarakat dunia hari ini adalah dengan menggunakan anak-anak muda dan golongan pro-fanatik membuat kucar kacir diMalaysia, bayangkan jika keadaan sebegini belaku sepanjang tahun?kerencatan ekonomi dan kemakmuran sesama bangsa diMalaysia akan tergugat~

Kenapa tak buat demonstrasi terhadap pemimpin yang menyerahkan masadepan anak kelantan sendiri yang mana kini dicengkam oleh DAP?


Apa yang pakatan beri kepada rakyat? BR1M? Jauh sekali..pakatan hanya beri rakyat TAR..meniarap atas TAR, Demo dijalan TAR dan auTAR

Thank picture : siemens-melayumaju

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*