ARTIS beraksi hingga terdedah XXX

Saje² aku kongsikan beberapa artikel yang boleh dikatakan bukan politik, Cuma maklum la k-pop kan skang duk kecoh kat negara ini, ini aku nak kenalkan korang seorang pelakon yang pergh gile seksi (Hope jangan ada artis Malaysia nak tiru²) memula aku takde la nak tengok sangat kejadah asetnya..tapi bila tonton video dia baru puas hati..



Anugerah Filem 33rd Blue Dragon yang berlangsung bulan lalu akan menjadi kenangan yang pasti tidak dilupakan oleh pelakon Korea Selatan, Ha Na Kyung. Nama pun dah macam hantu siam! kahkahkah! Ni sama la dengan versi Gadis “High-Heel” Yang Terfaktab Di station Kereta Api jalan punya meroyan lepas tu jatuh tergolek terlentang.Nah Video sekali:
Hehehe..menarik~


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*