Ayah Rayu Anak Gadis Hilang?!

Admin menerima mesej ini dalam pesanan aplikasi whatsapp dan ada juga dijumpai dimuat naik di sebuah pages facebook. Dalam mesej tersebut ayah gadis tersebut merayu agar anaknya ditemui atau kembali kepada kepangkuan keluarganya.

“Asalamualaikum warah matullahiwabarakatus. Saya nak maklum pada semua sahabat bahawa tika dan saat ini sya sdg bersedeh kerana anak keempat sya yg berlajar dipolitiknik sultan hj ahmad shah kuantan masih lagi gagal melapur diri disek.pada 5 feb beliau keluar untuk balik kerana semua pelajar diberi cuti 5–14 feb 2016. Namun hingga kini dia hilang entah dimana. Lapuran polis pada 8 feb kerana bimbang keselamatannya. H/phone dia tidak aktif pada 6 feb jam 0256 am. Hingga kehari ini tidak diketahui dimana. Jumpa bomohx , sembahyang hajat telahpun dibuat. Nama anak sya. Wan Syazlin . umur 19 th

Minta tolong rakanx sya dok tahu nak buat apa dah. Kini berserah pada Allah S.W.T

Bersama ini disertakan gambarnya. Kalaux ternampak tlog tel sya

wan zainudin wan isa 0139177670

.

No ic 97032212****

Tolong sharekn…. dan sama2 kita membantu serta mendoakn “Jika kejadian ini benar, admin doakan agar anak ini selamat. Jika ada sesiapa maklumat akan hal ini sila hubungi no diatas. 

Wallahualam..


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*