Azizan Sokong Program Belia, Beruk Pas Panas?!

Kehadiran Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak pada majlis pelancaran program My Beautiful Malaysia peringkat Kedah, yang dilancarkan Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Datuk Seri Chor Chee Heung, di Taman Rekreasi Gunung Keriang, kelmarin mengundang kemarahan buat pemimpin Pas yang berkiblatkan Anwar Ibtahim
Difahamkan, terdapat segelintir pemimpin Pas yang berkiblatkan Anwar tidak senang dengan tindakan Azizan yang dilihat ‘mesra’ dengan beberapa pemimpin Barisan Nasional (BN) pada majlis itu.
Azizan menjadi mangsa cacian oleh penyokong Anwar dalam Pas sehingga menimbulkan spekulasi bahawa Azizan tidak akan dicalonkan pada PRU13 nanti.
Azizan membidas pemimpin Pas yang pro-Anwar, “Itu pemikiran cetek, saya sokong program gotong-royong itu, bukan sokong perjuangan parti politik selaku penganjur program itu,” katanya.
Menurutnya, apa salahnya kita menyokong perkara yang baik bukan buat jenayah atau buat maksiat. Hanya pemimpin bengap sahaja yang tidak menyokong perkara yang baik- SRO
Daeng – Sambut Birthday takpe..join bersama rakyat (IM4U) takleh?????

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*