Azmin Ali Bakal Ketua Umum PKR?!

Dua tiga menjak ini aku lihat wave depan belakang belaku dalam pakatan rakyat dengan secara drastiknya selepas Annwar dikaitkan dengan isu pencerobohan di Sabah (Lahad Datu) dan skandal seks diluar tabi’e yang kini belaku situasi saman dan bongkar. [SINI]Adakah ini strategi Rafizilembu dan kitab jinggaynya yang telah berjaya memesongkan Hadi Aweng PAS dari agenda Islam.

Adakah Rafizi kini beralih strateginya ialah cuba mengankat Azmiin Ali dalam meletakkan Azmiin sebagai Ketua Umum PKR @ Bakal PM (Simpanan) dan menyingkirkan Anwar berkudis. Yang terang-terang mereka sudah tidak mampu mendukung anwar dan segala skandalnya yang berguni-guni beras!

Mengikut UMUR Azmiin boleh dikategorikan orang muda berbanding aljuburi yang kian mereput akibat arsenik yang diracuni keatas beliau. Tak hairanlah beliau kini mewasiatkan perguwangan beliau kepada Azminn dan Rafizii untuk meneruskan survival Parti Keldailan Rakyat?

Adakah orang bijak, pandai dan licik TAK RETI membogelkan Anwaar demi merampas kedudukkan Anwar sekarang. Secara rasionalnya Anwar kini boleh dikatakan wabak kudis buta yang menidakkan PKR boleh terus hidup seandainya Anwar masih ketua pembangkang. Berapa term sangatlah anwar boleh jadi PM memandangkan jasadnya kian melengkung dan banyak keburukkan yang dibongkarkan sehingga merosakkan identiti seorang pemimpin pembangkang.Anggota pemimpin PR yang sebaris anwar tidak dapat menolak atau membelakangkan anwar kerana mereka kuatir jika “membelakangkan” anwar pasti akan menerima padah yang tak sudah-sudah..boleh gitu???Hehehehe…

Azmin now dah terusik-usik Wan Azizah? [SINI] Dan Rafizi tersenaja mengantoikan anwar dikhalayak ramai??[SINI DAN SINI] Bukankah ini teknik Rafizi bila cuba menjatuhkan orang lain..(Kes Shahrizat) so attack Bini Anwar dulu… “bila azizah tak datang anwar akan malang”…gitu?!Azizah tak datang..tak datang…itulah lagu sandiwara anwar.

Kemana dan dimana Anwar semua orang dia je tahu…so tak mustahil CCTV yang ada disimpanan Papagomo adalah perbuatan orang anwar sendiri…Maklum la..baik dibongkarkan kalau tidak masa depan LGBT kian subur dan marak di Malaysia.

Syok wo..karaoke~!!!

Strateginya..biar pro-kerajaan bogelkan anwar…depa-depa kasi meterial..boleh tak gitu???Boleh…macam Yahudi suruh Hitler bunuh Yahudi….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*