Bahaya Syiah : Waktu Bermutaah Paling Singkat.

Dari riwayat Abu Hasan Ali Muhammad al-Jawad bahawa beliau pernah ditanya ,
“Berapa lamakah sekurang-kurangnya tempoh mut’ah itu blh dilakukan?Adkh harus seseorang melakukannya dengan syarat sekali persetubuhan ? Beliau menjawab “Ya,tidak mengapa tetapi bila selesai hendaklah memalingkan mukanya dan tidak memandang lagi (kepada perempuan itu).. (Al-Furu’ Min al-Kafi J.5,hal 460,Al-Istibsar J.3 hal 151)
Admin ingin berikan satu contoh betapa bahayanya mutaah ini kepada institusi keluarga. Ia menghancurkan kesucian keturunan dan nasab.
Bayangkan adik perempuan anda ditipu oleh Syiah dan dimut’ah selama sejam dua sahaja. Jika dia telah mengandung, bayi yang dikandungnya itu tiada berbapa sebab dia hanya kahwin sekejap sahaja.
Sudahlah Malaysia ini sudah terlalu banyak isu buang bayi, kes anak luar nikah dan ibu tunggal, jika Mutaah ini dihalalkan, agaknya Malaysia jadi seperti Iran, iaitu negara yang tiada pelacur kerana pelacuran telah dihalalkan atas nama mut’ah.
Oh, betapa hinanya taraf wanita di sisi Syiah. Anda boleh lihat penyertaan dan suara NGO wanita Iran (lebih kurang SIS) dalam Sanya Declaration.

*Adakah Kes buang bayi adalah salah satu puncanya dari amalan bermuta’ah pengikut Syiah di Malaysia?!!!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*