Bapak Saiful Kena Beli?!

“Bapa saya telah diperguna. Saya tetap istiqamah dan saya tidak sekali-kali akan berganjak serta saya tengah fikir tindakan balas selanjutnya. Saya tak mahu melatah.” 

Kes Liwat II yang membabitkan Saiful Buhari Azlan dan juga ketua pembangkang kini sekali lagi hangat diperkatakan berkutan kenyataan yang telah di keluarkan oleh bapanya Azlan Mohd Lazim sebentar tadi.

Dalam kenyataan terbaru yang telah di keluarkan Azlan yang kini sedang hangat di perkatakan didalam beberapa blog antaranya beliau ada menyatakan bahawa anaknya telah dipergunakan oleh pihak-pihak tertentu yang tidak bertanggungjawab untuk memfitnah Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam sidang medianya sebentar tadi.
Walaubagaimana pun ia telah dinafikan sendiri oleh Saiful Bukhari dengan menyatakan bahawa ayahnya Azlan Mohd Lazim telah di pergunakan oleh pihak tertentu untuk menafikan tuduhan keatas ketua pembangkang itu.
Dalam kenyataan Saiful sebentar tadi beliau beliau berkata ”Bapa saya telah diperguna. Saya tetap istiqamah dan saya tidak sekali-kali akan berganjak serta saya tengah fikir tindakan balas selanjutnya. Saya tak mahu melatah.” katanya menerusi SMS.
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*