Bini Bini Ku Gangster

Dari gambar ini agaknya kalau depa putrajaya siapa depa akan JEMPUT masuk negara?


Aik?? macamana gambar Betty Chew boleh ada kat belakang Lim Guan Eng nie? Betty Chew ni ADUN dari Melaka, macamana dia boleh menyibuk kat tempat khas Pegawai Kerajaan P.Pinang.

Mungkin dia merasakan dia adalah Bini kepada Ketua Menteri Pulau Pinang. jadi dia boleh buat apa yang dia suka..Mungkin juga dia merasa jijik nak duduk di tempat yang dikhaskan untuk orang awam kerana merasakan dirinya tak sesuai dengan kerusi kat situ.!
Inilah cara DAP sebenarnya.Belum perintah negara dah jadi biadap dan suka hati dia buat serupa KOMUNIS Style! Jika orang UMNO bawak bini masuk DUN, puak2 taksub PR akan main isu non stop.. tapi bila kena kat orang depa. senyap seribu bahasa..
Lebih-lebih lagi kat DAP. Apa yang DAP nak buat semua depa tak kisah sampai sanggup nak jual Kalimah Allah pon PAS kata tak apa.Betul munafik PAS ni.! woi LGE. Lu ingat lu Ketua Menteri P.Pinang lu boleh buat sesuka hati mak bapak lu ke hah?
Yusmadi (PKR B.Pulau), Malik Kassim, dan Mansor Othman (PKR) awat tak berani tegur KM hangpa? sebab takut kena pecat ka woi? Macam ni boleh jadi ADUN? Nak pertahankan hak Melayu langsung tak dak. sampaikan DAP halau peniaga Melayu takdak sapa pon orang2 Melayu dalam PR yang nak bela.
Hancur PR dalam PRU 13 ini.! – Sumber

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*