Bomba Dikritik Siar Gambar Mangsa Berseluar Dalam

Bomba Dikritik Siar Gambar Mangsa Berseluar Dalam 

Pasukan bomba di Ezhou, China. Sebuah bandar di Semenanjung Hubei telah dikritik hebat dalam media sosial setelah memuat naik gambar seorang wanita berseluar dalam yang cuba diselamatkan lapor Chutian Times hari ini.

Niat anggota bomba yang cuba menzahirkan sumbangan mereka kepada masyarkat telah disalah ertikan oleh pengunjung-pengunjung forum apabila foto berkenaan tidak ditapis dengan mengaburkan muka wanita berkenaan.


Kejadian tersebut berlaku apabila tangan wanita tersebut tersangkut pada lubang tandas setelah beliau cuba mengambil stokin yang terjatuh ke dalamnya. Anggota bomba cuba menyelamatkannya dengan terpaksa mengangkat keluar tandas tersebut.

Pengunjung forum memuji tindakan bomba namun mengkritik gambar yang dimuatnaik kerana ianya agak tidak sesuai. – Chutian Times

Pada hermat admin ini dinamakan buat kerja tak sudah. Yang tukang upload tu bangang bertingket-tingket. Sewajarnya insiden seperti ini wajar dielakkan. Setakat ambil gambar sebagai barang kes dalam jabatan cukup la, Harap Ahli Bomba Malaysia tak perangai bongok 2×5 macam ini

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*