Bukan Untuk UMNO!!!

Kami sokong UMNO bukan sebab kami TAKSUB…kami sokong UMNO sebab UMNO tidak pernah berhasrat utk menghapuskan Ketuanan melayu dan hak2 orang melayu! 


Kami sokong UMNO bukan sebab kami TAKSUB kami sokong UMNO sebab UMNO tidak MELETAKAN AGAMA ISLAM SETARAF DAN SAMARATA DGN AGAMA LAIN. Kami sokong UMNO bukan sebab kami TAKSUB tetapi sebab UMNO mempertahankan PERLEMBAGAAN yg MELINDUNGI kami orang2 MELAYU dan MEMPERTAHANKAN KEISTIMEWAAN ISLAM sebagai AGAMA RASMI PERSEKUTUAN sesuai dgn PERLEMBAGAAN NEGARA yg di PERSETUJUI oleh semua PIHAK sebelum MERDEKA.

KAMI ORANG2 MELAYU DAN RAJA2 MELAYU yg beragama Islam telah BERMURAH HATI menyetujui supaya BANGSA2 LAIN yg ada di TANAH MELAYU sebelum MERDEKA yg TIDAK MAHU di TERIMA oleh BRITISH atau NEGARA ASAL NENEK MOYANG KAMU di berikan KERAKYATAN sebagai WARGANEGARA Persekutuan TANAH MELAYU dan kamu di beri JAMINAN bahawa kamu BEBAS MENGAMALKAN AGAMA KAMU, BUDAYA KAMU, KEPERCAYAAN KAMU, BEBAS MENCARI KEKAKYAAN DAN KAMU SEMUA BERHAK MENGUNDI SEBAGAI RAKYAT WARGANEGARA TANAH MELAYU SESUAI DGN APA YG TERMAKTUB DLM PERLEMBAGAAN NEGARA.

JGN KAMU MENCUBA UTK MERAMPAS APA2 HAK KAMI SETELAH KAMI ORG2 MELAYU DAN RAJA2 MELAYU BERMURAH HATI MENERIMA KAMU…JGN CACING NAIK KE MATA!!! KAMI SOKONG UMNO UTK MEMPERTAHANKAN HAK KAMI!! HIDUP UMNO!!!!! SELAMAT AGAMA BANGSA DAN NEGARA.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*