Bukti Kerajaan Selangor Penipu Dan Kianat!


KAJANG, 13 JULAI: Tindakan Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) untuk menutup sebuah bazar Ramadan di pusat perniagaan Reko Sentral Kajang mendatangkan masalah yang tidak dijangkakan untuk operator kedai situ.


Kerajaan Selangor Mula Tindas Orang Melayu Bazar Reko?

Dulu Dihalau kini Dipau?! Semasa bulan ramadhan Bazar Reko Sentral Julai lepas peniaga bazar dihalau dari membuka Bazar Ramadhan yang rata rata 100% adalah periuk nasi peniaga melayu, kali ini ibarat “dendam yang tidak pernah padam” Kerajaan selangor terus menekan orang melayu yang berniaga disitu dengan mula memungut wang sewaan yang agak drastik kerana admin dimaklumkan bahawa bazar disitu sebelum ini tidak pernah dikutip sewa tapak.

Yang admin juga musykil juga seolah olah Reko Sentral ini macam satu fokus serangan kerajaan Selangor yang betul betul mahu melumpuhkan peniagaan orang melayu. Sesuatu yang sedang hebat bergayut dalam kepala otak Gagap dan samseng2nya agaknya?!


Kini demi memenuhi permintaan kononnya memperkasakan ekonomi selangor dengan menaikkan gaji “gila babi” Melayu Selangor ditekan dipijak senikmat-nikmatnya…Syabas Gagap Darah Tinggi!!!Take Beer!!!!!!!للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*