Chew Mei Fun Tibai Lee Chin Cheh #prkkajang #kajangmove

KAJANG: Calon Barisan Nasional (BN), Datin Paduka Chew Mei Fun hari ini menempelak bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kajang, Lee Chin Cheh yang gagal memberi perkhidmatan yang baik kepada penduduk.Mei Fun berkata, pelbagai rungutan diterima daripada peniaga khususnya di Pasar Kajang mengenai kelemahan penyelenggaraan infrustruktur serta tahap keselamatan kawasan perniagaan yang mengecewakan. 
“Wakil rakyat sebelum ini (Lee Chin Cheh) tidak mengambil perhatian terhadap infrustruktur dan keselamatan di kawasan ini,” katanya ketika ditemui pada program ramah mesra bersama peniaga di Pasar Kajang, di sini, hari ini.
Justeru, beliau berjanji akan memberi khidmat terbaik dan mendengar denyut nadi penduduk andai diberi mandat pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Kajang, 23 Mac ini.Mengulas mengenai perjalanan kempen pilihan raya, Mei Fun berkata reaksi pengundi terhadap Barisan Nasional (BN) adalah baik dan menggalakkan. – BH
Tak lupa pada mulut biadap Tian Cua yang melebal Chew Mei Fun melabelkan beliau sebagai “YB Longkang” walhai pekara itu adalah rencana untuk menjaga kebajikan rakyat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*