CNN Batu Api Ciptaan Yahudi #BoycottCNN #MH370 #PrayforMH370

Channel CNN lidah yahudi ini jelas sebagai batu api kepada masyarakat dunia yang menyayangi Malaysia.

Hari ini 26 pasukan dari berlainan negara membantu Malaysia dalam operasi SAR yang mana disitu menunjukkan bertapa prihatinnya mereka terhadap Malaysia tetapi CNN lidah yahudi yang sering digunakan sebagai rujukkan pembangkang kini jelas menunjukkan betapa jahat dan liciknya mereka memburukkan Malaysia dimata dunia ini hanya kerana beberapa "agenda" mereka yang tidak dapat menembusi Malaysia.Tak gitu?!

Malaysia sebuah negara islam yang sering menghulurkan bantuan terhadap negara negara yang memerlukan bantuan tidak hairanlah negara lain pantas membantu Malaysia walaupun Anwar dan sekutu yahudinya jelas memburukkan negara dengan pelbagai fitnah semenjak keluar dari penjara akibat perbuatan salah guna kuasa beliau sewaktu menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri Malaysia suatu ketika dahulu.

Hari ini ada segelintir nak berdemo dkt Malaysian Embassy. Sambil mengeluarkan kata kesat "Malaysian Government and Malaysian Military are the Real Murderers that Killed Them" (Kerajaan dan tentera Malaysia pembunuh sebenar). Ini semua dimulakan oleh CNN?!

Tiada siapa didalam dunia nie nak perkara seumpama ini berlaku. Boikot CNN lidah yahudi lahanatullah!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*