#DanaIsrael “Kalau DAP Anak Jantan Samanlah” – @RameshRaoAKS

PMSP Tuntut DAP Beri Penjelasan Isu Dana RM1.2 Billion Dari Israel

Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin (PMSP) menuntut DAP memberi penjelasan berkenaan isu dana RM1.2 billion dari Israel sebagaimana yang didedahkan bekas aktivis DAP, Mohamed Razali Abd Rahman sebelum ini.Presiden PMSP, Dato’ Seri Ramesh Rao berkata sehingga ke hari ini, DAP masih berdiam diri meskipun pada awalnya memberi ugutan mahu menyaman pihak yang mendedahkan isu tersebut.

“Kita minta DAP untuk menyaman Encik Mohamed Razali Abd Rahman dalam isu dana daripada Israel bernilai RM1.2 billion.

“Pihak DAP mempunyai barisan peguam yang paling hebat..tetapi persoalannya kenapa sehingga hari ini masih belum lagi saman Encik Razali. – AIDCNews

“Jadi, apa muslihat, ada sesuatu yang tidak kena,” katanya kepada pemberita selepas menyerahkan memorandum ke Ibu Pejabat DAP, Kuala Lumpur semalam.Ramesh menambah beliau sendiri telah menghubungi Razali dan bekas aktivis DAP itu bersedia menghadapi saman di atas pendedahannya itu di mahkamah.

“Saya telah menghubungi Encik Razali, dia bersedia untuk mengemukakan dokumen, bukti RM1.2 billion ini dibayar kepada DAP di Singapura.“Dia (Razali) bersedia untuk menerima saman daripada DAP,”katanya lagi.

DAP :- Di Mana 1.2 Bilion
NGO PMSP hari ini menyerahkan memorandum di Ibu Pejabat Dap Kebangsaan di Jalan Yew, Kuala Lumpur menuntut Menuntut untuk menyaman Encik Mohamed Razali Abd Rahman dalam isu DAP Terima Dana RM 1.2 B dari israel Dengan Segera “. Ini ekoran pendedahan dari Encik Mohamed Razali Abd Rahman mengenai dana yang diterima DAP dari Israel untuk kegunaan politik baru-baru ini.ikuti Sidang Media Penasihat PMSP En Ramesh Rao Krishnan Naidu selepas penyerahan Memorandum itu dibuat
Posted by Barisan Merdeka on Wednesday, January 27, 2016


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*