DAP: Islam Game Laga Ayam

LGE alih isu
Game Plan mereka kini dipacu oleh DAP yang mengetuai PR, Mana tidaknya…Isu Izah MELAYU BOLEH MURTAD …DAP memang patut senyap…Isu Ngeh Hina Umat Islam..Nizar Plak Senyap..hahaha…tapi kalau isu bab ditelanjangkan dan yang terkantoi kompom DAP menyalak…Mana suara PAS kononnya menegakkan ISLAM dalam isu KUBUR TIDAK BERNISAN

Agak – agaknya terbantut tak NGEH nak jadi calon di cenderiang?[SINI]

Sahabat blogger teman ada menulis :

Lim Guan Eng cukup bijak memainkan peranan dalam melencongkan satu isu besar sekiranya ia membabitkan pemimpin dalam DAP.

Dalam kehangatan cerita tanah ribuan ekar di Kelantan yang dikatakan diberi oleh kerajaan negeri itu kepada Ngeh Koo Ham dan Nga Kok Meng, beliau menaikkan isu tentang perkataan Allah yang dikatakan oleh beliau sepatutnya digunakan dalam kitab bible bahasa melayu.

Cuba kita sorot kembali, kini sudah agak menyepi cerita tanah tersebut dan ahli ahli PAS begitu kuat mempertahankan apa yang di katakan oleh anak Lim Kit Siang ini.

Pandai bukan beliau menyalurkan isu kepada isu lain yang membuatkan melayu sama melayu bertelagah dalam mempersoalkan perkataan Allah ini?

Kita semua perlu sedar bahawa memang DAP pakar dala memanipulasi sesebuah isu hingga isu itu tenggelam dan semakin dilupai, dan tidak lama lagi Sangkakala yakin bahawa beliau akan membawa isu yang lain pula tentang agama Islam dan sudah pastinya akan menjadi lagi pertelagahan antara melayu ini.

Cuma apa yang menjadi kesalan ialah masih ada lagi melayu yang mengikut telunjuk komunis ini demi untuk mencari kuasa hingga lupa dengan apa yang dialkukan oleh beliau mampu untuk memorak perandakan agama bangsa dan negara. – sangkakalajari9

*Ds – Laga ayam, yang kalah kena sembelih, yang menang pun bakal disembelih, yang kenyang..tukang sembelih!!!!Nice Work!!!!!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*