DAP Layan PAS Macam Pelacur?!

PAS dilayan seperti keldai oleh DAP…baru pegang negeri dah kena layan macam sampah.kalau pegang Malaysia memang malang la..kena ingat DAP pling berkuasa dalam Pakatan.DAP x penah jilat PAS,PAS sahaja sanggup jilat DAP..

Badan Perhubungan PAS PULAU PINANG – Sidang Media Khas.

Pada 19 Nov 2013 antara jam 1400 hingga 1440 bertempat di Bilik Teratai, Safira Country Club, Sbrg Jaya, SPT. Badan Perhubungan PAS PULAU PINANG telah mengadakan Sidang Media Khas. Majlis telah dipengerusikan oleh Afnan hamimi bin Taib Azamudin – Setiausaha DPPAS Negeri Pulau Pinang/AJK PAS Kawasan Permatang Pauh.
Isu Pas dipinggirkan

1) PAS Pulau Pinang dengan penuh hormat akan menarik diri serta meletak jawatan dalam beberapa tawaran jawatan, portfolio dan posisi jawatan tertentu dalam Kerajaan Negeri Pulau Pinang sekiranya tuntutan dan ketetapan ini tidak diambil serius oleh pihak Kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Pulau Pinang.

2) PAS Negeri Pulau Pinang akan mengkaji kembali kedudukan PAS dalam Pakatan Rakyat Negeri Pulau Pinang jika tidak lagi diperlukan dalam Kerajaan Negeri, demi memelihara prinsip dan maruah perjuangan.

3) selepas PRU 13 ini, kerajaan Pulau Pinang seperti meminggirkan PAS negeri Pulau Pinang dimana tiada perbincangan yg dilakukan bersama Pas negeri Pulau Pinang. – UtaraNewsDaeng :
Dilihat dari kaca mata politik, PAS tak untung se-sen pun dalam perjuangan mereka seperti mana yang dilaungkan sebelum PAS bersekongkol dengan DAP/PKR. Lihat apa yang menguntungkan PAS jika tidak lain tak bukan hanya sebagai alat pelindung (armor) kepada DAP khususnya yang hari ini terlalu lancang mulut dan biadap menyerang institusi raja dan agama Islam.

Lihat betapa megahnya Ngeh Kho Ham dalam menghina umat Islam yang bersatu ketika membantah perbuatan barat membuat filem rekaan “Innocence of Muslims”. DAP melihat UMNO dan PAS bersatu dalam mempertahankan Nabi Muhammad saw yang tercinta dengan segera Ngeh DAP mencelah walhal itu adalah TEGURAN KERAS kepada PAS kerana bersatu dengan UMNO walaupun perkara tersebut tidak perlu di politikan.

Selepas PAS memaafkan Ngeh, timbul pula manusia dari bangsa keturunan yang sama iaitu Patrick Teoh yang mana menghina umat islam bertudung dan juga Al-Quran didalam lama sosialnya. Ia dilakukan secara terang-terang dan jelas..Tapi sayang.. PAS kekal mempertahankan mereka. begitulah lagi dan lagi PAS terpaksa bersabar dengan DAP sedangkan PAS mempunyai kekuatan yang mana boleh menghancurkan DAP lebih pantas dari UMNO yang kini berbelah bahagi kerana adanya PAS sebagai benteng DAP.

Hari ini seorang yang kuat pada Syiah menjadi orang NO.2 mengepalai PAS, ianya cukup jelas dengan konsept dan pendekatan yang dianjurkan oleh orang No. 2 ini berpandukan Sistem Syiah semuanya? Adakah PAS akan terus terhimpit dalam dilema memperjuangkan Islam dalam masa yang sama terpaksa memenuhi nafsu shawat Syiah dan anti-agama seperti DAP?!

Anak Muda Rosak Teruk Akidahnya dengan Manusia ini :


Ada kekebalan ke orang ini dalam Malaysia hari ini?!

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*