Dato Siti Bakal Bertanding PRU13?!

ADAKAH SITI AKAN BERTANDING UNTUK PRU-13??


cantik molek bila bertudung
Dato Siti Nurhaliza isteri kepada Datuk K juga seorang penyanyi tersohor tanahair kini dilihat sudah mula bertudung. Alhamdulillah, pintu hati beliau sudah terbuka dan sama-sama kita doakan orang lain untuk sama-sama mengikut jejak langkah beliau.Adakah apabila beliau bertudung beliau akan memulakan karier politik beliau dan menyandang status ustazah??sepertimana rakan-rakan artisnya yang lain. 
Atau mungkin Siti akan menjadi salah seorang calon dalam PRU 13 ini?Pun tidak mustahil.Tetapi apa yang nak MW sampaikan di sini, Siti cukup terkenal dengan sikap dan sifat yang baik walaupun sepanjang beliau bergelar penyanyi bermula era 90-an sehingga kini dan ketika beliau belum bertudung. 
Siti menarik minat dan menjadi kegilaan anak-anak gadis ,anak-anak muda malah pakcik-makcik dan selalu dinobatkan sebagai Penyanyi Paling Popular serta Bintang Paling popular sebelum ini sehingga beliau menarik diri dari sebarang pertandingan berasaskan undian tersebut. Baca seterusnya..
Daeng – tekak kembang dapat berita Aishah jadi calon PR tapi aku rela terjun lombong kalau Abby Adabi jadi calon PR. Pada aku artis boleh ambil bahagian, tapi tolong jangan anggap join parti PAS terasa lebih Islam dari orang lain yang tidak menyokong dasar PAS hari ini.
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*