DEDAH: ARTIS Wanita Jadi Blogger Gak?

Sekarang ini kepoh kecoh si abbye ababi sebuk meroyan dalam twitter dia yang kutuk keliling pinggang..kah kah kah…ngan mak dia pon dia kutuk kess kelentik cukur (MAK BOREK ANAK BIJIK KELENTIK RABIK), tengah dok sok sek sok sek..aku terbaca satu entry ini pasal blogger dikalangan dikelasifikasiakan sebagai wanita² idaman Malaya..(Blog Neelofa ada tak?) 

Jangan terkejut ramai jugak artis wanita Malaysia yang ada blog. Jadi artis tentu trafik ribu riban kan setiap hari..maklum la ramai pembaca yang duk cari..huhu. So, kat bawah ni adalah senarai artis wanita Malaysia yang aku jumpa setakat ni. (klik kat Nama untuk link ke blog depa)


Tak teringin ke nak kawan dengan artis..hehehe 🙂


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*