Disarankan jangan tonton jika lemah semangat [Video]


KAGUM…rasanya jarang ada pegawai trafik yang berbuat demikian bila ada satu-satu kemalangan maut yang melibatkan orang Islam. 

Aku harap pegawai trafik atau di Jabatan Siasatan Jenayah (CID) dapat mencontohi Sub Inspektor Zakarian Abdul Razak yang masih sempat mendoakan si mati, dalam kes ini Puan Shamsiah Kisan, mangsa kemalangan di highway PLUS dekat Bukit Tagar, Rawang sebelum dibawa ke hospital semalam. 

Walaupun tiada dalam skop tugasan/work chart…tapi ia ternyata satu perbuatan yang sangat mulia dan terpuji – Syahril A. Kadir

Anggota polis dan pasukan keselamatan yang sering menerima tomahan terutama dari pro pembangkang yang selalu mengecam tindakkan anggota keselamatan seolah olah Polis tiada fungsinya kepada masyarakat.

Terutama dari lidah golongan cavunis yang selalu mengkritik Polis dan sanggup ada melabelkan polis sebagai anjing dan pelbagai lagi nama samaran termasuk biawak dan babi! tapi bila kena samun, kena penumbuk gila atau kena ugut bunuh nak pulak pergi report polis?!!!

Saksikan video kemalangan dibawah ini dengar dan lihat sendiri para anggota polis dengan hormatnya menguruskan jenazah mangsa kemalangan.

*disarankan jangan tonton jika lemah semangat

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*