Dr. Maza Fitnah Pemerintah?!

Tanpa rasa bersalah apatahlagi berdosa orang yang biasa kita kenali berhujah tentang agama dan hukum kini cuba bermain hukum macam perbiacaraan mahkamah yang memanipulasikan undang undang dunia dengan hujah dilidah.

Golongan ilmuan islam yang memberikan contoh tidak baik bakal meruyupkan agenda perkembangan islam dinegara ini hanya kerana kesilapan yang berlandaskan nafsu seperti yang terjadi baru baru ini.

Golongan muda mendekati lingkungan politik Malaysia salah satunya membuat pendekatan agama seperti yang dicanang oleh PAS,tapi kali ini PAS hanya berpeluk tubuh melihat kecendrungan penyokong dan suara suara fitnah yang lahir dari pembangkang asalkan memberi keuntungan kepada parti seperti mana yang diselawatkan oleh Nik Aziz 'jika syaitan beri bantuan,saya akan terima' kini apa yang dialaskan oleh Nik Aziz menjadi kenyataan.

Hanya kerana dendam dan kebencian yang tidak berpenghujung golongan berkopiah dengan semberono melemparkan fitnah demi menaikkan rasa kebencian umat islam dan rakyat Malaysia hari ini.

Inilah akibat percampuran agama dan politik kini dalam pembangkang hanya 'islam itu pada politik,bukanya politik mengikut islam'

Tidak lupa juga kalimah Allah kini dalam pelacuran mereka!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*