Dr. Wan Suhaimi Pengkianat PKR!

Kepimpinan ulama PAS dikritik dari sarang pakatan sendiri bila mana seorang Ketua Cabang Parti Keadilan Rakyat(Pasir Mas) Dr. Wan Suhaimi meluahkan rasa tidak puas hati beliau kepada kepimpinan Ulama PAS di Kelantan pada masa kini. 
Walaubagaimanapun beliau sewajarnya mengunakkan saluran yang betul dalam menyampaikan ketidakpuasan hati beliau, janganlah dipertikaikan kepimpinan ulama yang maksum malah tinggi darjatnya disisi Allah swt. 
Dr. Wan Suhaimi tidak sepatutnya mengkritik atau menegur tindakkan Ulama PAS dan jangan bermain dengan angka palsu yang senaja Dr. Wan Suhaimi dedahkan didalam status tersebut. 
Walaubagaimanapun Dr. Wan boleh membuat ‘press statement’ untuk menjaga survival masa depan politik beliau dengan mengatakan akaun Dr. Wan di “hi-jack” seperti yang terjadi pada mentor beliau. 
Dr. Wan tidak sepatutnya melenting jika pemberian wang Ladang Rakyat kepada pemimpin dan ahli PAS sahaja kerana selama ini Kelantan ditakbir oleh PAS, bukanya parti baru seperti PKR yang banyak membuat onar dan PAS terpaksa menanggungnya angkara hobi luar biasa Ketua Umum PKR itu sendiri. 
Ini bukti PKR sebuah parti yang hanya berubah jika disuap duit..itu sahaja..!Mungkin sebab dulu UMNO tak suap, tu pasal join PKR..Wallahualam..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*