Elizabeth Wong Ala Lubuk Tupah [Video]

1. ‘Eli Wong’, nama penuhnya Elizabeth Wong Keat Ping (黃潔冰) lahir pada 9hb Mac 1972 adalah ADUN Bukit Lanjan dan juga EXCO Pelancongan dan Alam Sekitar Kerajaan Negeri Selangor. Beliau mewakili PKR dalam PRU12 lalu dan terpilih (baca ‘Tersalah Pilih) oleh pengundi DUN Bukit Lanjan sebagai wakil rakyat.


2. Eli Wong mendapat majoriti melebihi 5000 undi dan adalah majoriti kedua terbesar yang diterima oleh PKR dalam PRU pada 8 Mac 2008 lalu.
3. Sejak sebelum jadi wakil rakyat lagi beliau sudah terkenal sebagai pejuang kebebasan dan terlibat dalam banyak kempen ‘human rights’. Namun akhirnya beliau jadi lebih terkenal sebagai ‘ADUN Telanjang’ apabila gambar-gambar bogelnya tersebar meluas diinternet.
4. Nampaknya moral para pemimpin PKR rata-rata terlalu rendah. Bermula dari Ketua Umumnya Anu arr Al-Juburi yang bukan saja terlibat beberapa kali dengan salah laku seks luar tabii meliwat bahkan sejarahnya terakam sebagai pelanggan pelacur dari China (Chinadoll) terus kepada kisah Ostad Badrol yang tertangkap berkhalwat dengan isteri orang jam 3 pagi kemudiannya kisah gambar-gambar telanjang Eli Wong selepas pendedahan hubungan sulitnya.
5. Ramai dikalangan penyokong pembangkang yang tidak percaya dan menganggap ini adalah konpirasi UMNO semata-mata. Sayugia diingatkan bahawa UMNO tidak ada masa untuk sentiasa mengikut gerak geri dan memerhatikan bontot Eli Wong sepanjang masa.
6. Ketika kesnya sedang hangat diperkatakan, sangat menyedihkan apabila ada beberapa muslimah Pas yang meratap tangis memberikan sokongan kepadanya tanpa usul periksa. Jelas bahawa pada Pas, asal menyokong dan bersama Pas segala kesalahan dan kemungkaran akan tetap dipandang benar.
7. Bukan tujuan BH untuk ‘melucah’ namun sebagai bukti beberapa gambar bogel yang jelas menunjukkan ‘hutan simpan Bukit Lanjan’ Eli Wong ini tersiar dilaman blog. (Klik Sini) AMARAN: Bagaimanapun segala risiko dari melawat laman berkenaan adalah tanggunggan sendiri dan BH tidak akan bertanggungjawab kepada apa yang berlaku akibat darinya.
8. PRU13 kita tolak pembangkang yang jelas membawa kepada kesesatan dan keruntuhan moral. Golongan muda mesti diselamatkan bagi memastikan negara akan kekal aman damai kerana anak muda hari ini adalah pemimpin masa depan. – Berani Hati

Dah tengok, meluat dan rasa nak muntah pun ade…uweeekk

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*