Gadis Guna Payudara Untuk Pengiklanan

iklan buah dada

Buat duit dengan cara agak bangang tapi..masuk akal


“Hantar saya mesej anda dan saya akan menghantar gambar dengan tulisan tersebut yang tertulis di payudara saya,”

Seorang gadis di Czech membuka perkhidmatan pasang iklan yang akan diletakkan di payudara miliknya sendiri tertarik untuk pasang iklan di payudara gadis ini?Ha ha ha…




Banyak cara yang boleh kita lakukan untuk mencari wang salah satunya dengan cara yang aneh dan tak biasa dilakukan. Seperti yang dilakukan gadis Czech ini untuk mencari wang ia rela menjual ruang iklan di dadanya sendiri.

Gadis Czech yang tidak disebutkan namanya ini menjual ruang iklan di payudaranya pada sebuah laman Gumtree-style di Republik Czech, dalam web tersebut gadis ini menulis “Saya seorang gadis muda yang cantik dan saya mempunyai payudara saya untuk kad ucapan dan iklan.”
“Hantar saya mesej anda dan saya akan menghantar gambar dengan tulisan tersebut yang tertulis di payudara saya,” tambahnya .
Harga yang ditawarkan pun cukup lumayan iaitu 5 Pound untuk satu payudara jika mahu pasang antara dua payudara miliknya maka harus membayar dua kali ganda. Sepertinya untuk menarik pengiklan gadis ini memberikan diskaun khas yakni 9 Pound atau sekitar jika mahu pasang di dua dadanya secara sekaligus.
Iklan payudara gadis Czech ini mendapat perhatian lebih di Facebook sekurang-kurangnya tawaran iklan aneh gadis ini telah mendapat 2,000 like dari pengguna Facebook.

ada bran???


SUMBER

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*