Gambar Gambar Kapten AirAsia Terlajak Comel #airasia #meletop

Noor hafizah mohd idrus mula popular selepas memuat naik gambarnya ketika memandu kapal terbang di laman sosial,dan kini nor hafizah semakin trending dan viral.
Nor hafizah mohd idrus merupakan seorang gadis comel yang kini berusia 30 tahun bagi tahun 2014 ini dan gadis comel ini merupakan antara 17 juruterbang wanita yang berkhidmat di syarikat penerbangan tambang murah air asia.


Nor hafizah bergelar juruterbang sejak tahun 2006 lagi dan kini gadis manis ini sudah menjadi kapten juruterbang.jika anda bernasib baik semasa menaiki kapal terbang milik Air Asia pasti anda akan terjumpa gadis manis ini.

Nor hafizah merupakan anak kedua daripada 6 adik beradik dan dia sudah berazam untuk menjadi seorang juruterbang sejak dari usia kecil lagi dan impiannya itu tercapai dengan jayanya.salah satu contoh individu yang berjaya mencapai impian hingga ke langit biru.

Di bawah adalah antara gambar-gambar yang sempat admin kongsikan pada anda semua.jangan apa-apa kan gambar itu ye – sumber
Mungkin ini perang strategi pemasaran yang cuba menarik orang ramai terus menyokong Air Asia?!Harap lepas ini semua pramugari tutup aurat ๐Ÿ˜›ู„ู„ุงูƒูŠ ุจุฑุงู†ูŠ ู…ูˆฺ ูƒูŠู† ุงูƒู† ูƒุงู„ู‡ ุชุชุงฺคูŠ ุชูŠุฏู‚ ุงูƒู† ู…ฺ ุงู„ู‡.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*