Golongan Anti-Raja Mula Fitnah Majlis Raja Raja?! #hudud

Pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja hari ini membuat laporan polis bagi menafikan penyiaran sebarang kenyataan berhubung pendirian Majlis Raja-Raja dalam isu hudud.

Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja, Datuk Seri Syed Danial Syed Ahmad berkata, laporan yang dibuat di Balai Polis Jalan Travers di sini pagi tadi juga bagi menegaskan apa yang disiarkan dan diterbitkan adalah tidak benar dan bukan dikeluarkan oleh pejabat berkenaan.

“Mesyuarat Majlis Raja-Raja tidak membincangkan perkara yang dihebohkan itu dalam mesyuaratnya.

“Pejabat itu juga tidak mengeluarkan siaran akhbar bertarikh 25 Mac (semalam) yang menyentuh perkara (hudud) itu,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Semalam, sebuah portal berita menyiarkan laporan yang mengaitkan Majlis Raja-Raja dengan isu hudud dan ia menjadi viral di internet. – sumber

Admin : 
Tindakkan seperti ini jelas menunjukkan golongan sosialis/komunis kini kian berani dan semakin licik menyerang pemerintahan beraja di Malaysia.

Semoga inividu yang melakukan perkara ini dapat diberkas kerana dalam tulisan tersebut dengan terang berniat jahat terhadap Majlis Raja Raja dengan mengaitkan perkara ini!

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*