Hampir 5000 banjiri Ceramah Mat Sabu Di Manong #PRKKualaKangsar

Mat Sabu dari di persisiran Manong iaitu 35km pekan kecil di hujung kawasan Parlimen Kuala Kangsar yang terletak didalam DUN Manong untuk menyampaikan ceramah PAN dihadapan 10 orang hadiri yang berkemungkinan mereka adalah tukang pasang khemah , bancuh air dan tuakng susun kerusi bagi majlis tersebut.


Kawasan Manong ini memang dikenali ramai dengan penyokong UMNO/PAS tetapi tidak PAN. Persisir Manong ini sebuah kawasan parkir dan sering digunakan sebagai medan jualan pada hujung minggu yang boleh memuatkan hampir 5000 orang dalam satu masa. tapi Mat Sabu mencipta rekodnya yang tersendiri pada malam yang penuh dengan unggas dan nyamuk. 

Tahniah Abang Mat..Mah mah mah mah..


Sebelum ini Menurut Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang PAS tidak akan bekerjasama dengan Parti Amanah Negara (Amanah) dengan menganggap ahli di dalam parti itu sebagai “pengkhianat”. 

Ini kerana tindakkan Mat Sabu yang menganggotai PAS sebelum ini hanyalah satu tindakkan untuk menghancurkan PAS meskipun pada awalnya PAS mengharapkan penyertaan Mat Sabu kedalam PAS untuk membunuh musuh politiknya yang lain.


*update* Terjumpa dgn owner premis..owner xtau yg premis dia dijadikan tmp untuk berkempen parti PAN. Pada mulanya diorg nk sewa untuk tido saje..last2 diorg ambk kesempatan jdkn tmp berkempen PAN…Haruuuu…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*