Hina Nabi Jadi Trend PAS?!

Yang membuat statement yang mengecam orang tanpa usul periksa itu ikut ajaran mana? Berkenaan isu seks@liwat semacam kebender itu. 

Anak Matsom tu tahu dan sahih ke video itu didalangi UMNO?Jangan main sedap tuduh jek..Kroni DAP korang tu taknak disabitkan?Jangan Hina Nabi sedemikian rupa…ingat semua orang UMNO tak tahu hukum macam mana apa yang kau lemparkan?!

Jangan main petik jek. Ikut sedap mulut kau seorang je. Berapa ramai Ahli UMNO di Malaysia tersabit tak pasal-pasal akibat statement Anak Matsom Kendur.Bangsat!!!! 

Ketua Pemuda Pas Pusat, Nasarudin Hassan Tantawi mempertahankan Penolong Setiausaha 1 sayap parti itu, Khairul Fahmi Mat Som berkaitan kenyataan yang dikatakan menghina Nabi Muhammad SAW melalui akaun Twitter @fahmipkg pada 27 Mac lalu.

Nasarudin dalam ceramahnya pada Program Pentas Anak Muda anjuran pakatan pembangkang di Sungai Isap Jaya di sini malam tadi berkata, kenyataan Khairul Fahmi itu sebenarnya ditujukan kepada UMNO dan Barisan Nasional (BN) yang didakwanya sering menabur fitnah.
“Utusan (Utusan Malaysia) spin (pusing) tulisan dia dan katanya Khairul Fahmi hina Rasulullah sehingga kecoh hari ini (semalam).
“Khairul Fahmi bukan hina Rasulullah, dia hina UMNO dan BN. Kerana dakwanya UMNO dan BN ini tahap melakukan fitnah tak kenal orang dah,” katanya. – UTUSAN ONLINE

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*