@HishammuddinH2O @syed_lokman14 @fuhas_tweet @khairykj @AgendaDaily : Sihir Jenis Apakah Yang Ada Pada Anwar?!

Selepas gagal dari medan pertandingan pilihanraya PRU13 lepas, Anwar dan jalut jalutnya mula memainkan rentak menjahanamkan Malaysia dengan teknik command control. Perbuatan beliau yang cukup licik ini tidak membantu negara malah mengheret negara ke arah jalan gelap yang bakal merugikan negara suatu masa kelak.

Seorang rakan memberitahu admin ada sejenis sihir yang telah dikenakan kepada Anwar sehinggakan tergamak berniat meruntuhkan negara ini asalkan dapat membalas dendamnya kepada UMNO. Lihatlah aksinya diluar negara saling tak tumpah seperti pengantin baru. Penuh dengan lagak aksi yang sensasi. Malahan anak betina beliau si Nurul Izah pun pernah membocorkan rahsia keselamatan yang sulit kepada  umum sedangkan perkara-perkara tersebut adalah rahsia keselamatan negara. Apa tindakkan kerajaan terhadap Nurul Izah?! (SIHIR APA YA?! Boleh rujuk Ustaz Haron Din)

Malaysia perlu kembali stabil dari segi nama baik untuk pastikan kita dapat menarik minat para pelabur dari luar negara yg tahu malaysia negara yg selamat utk melabur untuk bantu kita merasa ekonomi yang baik dan jika tidak jika akan kerugian, tak guna korang bermati-matian untuk Anwar, ini permainannya, Melumpuhkan negara dari segi ekonomi suapaya dia blh take over dengan cara menganiaya rakyat…

INFLASI BERTAMBAH-TAMBAH!!!!!

Jika PR bijak PR tak kan pilih merusuh sebab di KL ada apa korang nak demo? Dataran tu Padang saja bhai, asal tak buat di Putrajaya? Ini hanya sengaja nak burukkan nama negara supaya pelabur dari arab dan negara lain tak nak melabur lagi di Malaysia kerana Hari ini Malaysia dah kehilangan lebih 70% pelabur masuk ke Malaysia, macam mana ekonomi nak bertahan jika demua pelabur lari? Jika PR memerintah sekali pun tak akan pulih kan keadaan negara sekarang ini malah makin teruk kerana pekara yang sama akan berulang malah berganda implikasinya.

Hari ini pembangkang berdemonstrasi lepas tu bekas pemerintah berdemonstrasi, Contohnya jelas dan ada depan mata tengok Mesir dan Thailand.

Ayuh jatuhkan Anwar dan pengaruhnya supaya kita selamat dan stabil, Jangan kata soal rasuah atau bagai kerana Anwar lah punca segala rasuah berlaku jadi nak selamatkan Malaysia dari terus merundum….

WAJIB KITA TOLAK ANWAR DAN PENGARUHNYA KELUAR DARI MINDA KITA DAN HENTIKAN DARI TAKSUB DENGAN MAT GAY TUA NI YANG TAK AKAN BERI APA KEBAIKAN PADA KITA SEMUA. DAH LA KALAH, SEKARANG SURUH PENYOKONG SOLDADU BUAT PORAK PERANDA.BEGINIKAH CARA MANUSIA BERTAMADUN?

Tak nak harga barang naik hentikan buat rusuhan dan suruh Anwar berhenti memburuk-burukkan negara di luar supaya pelabur asing tidak lari. Jika tidak harga barang akan terus naik dan masa itu BN atau PR kerajaan pun tak guna sebab nama Malaysia dah busuk.


BILAKAH ANDA PERNAH DENGAR ANWAR MENGAKUI KEBURUKKAN DIA DAN KESALAHAN DIA SENDIRI?!

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.