@HishammuddinH2O @syed_lokman14 @fuhas_tweet @tunfaisal #RPDM31D : Gambar Gambar Wajah Pencetus Provokasi Sambutan Tahun Baru 2014

Dikongsikan oleh rakan blogger saudara Amrayy yang turut hadir sama di Dataran Merdeka malam tadi yang membuat liputan semasa gerakkan provokasi yang didalangi Cikgu Bard (musibart) dan Rafizi Ramli (Rapussy) yang mana suku dari keseluruhan yang hadir pada Malam Sambutan Tahun Baru 2014 adalah mereka yang bergelar gerakkan ‘TURUN’.

Dah la sabotaj majlis DBKL lepas tu mengaku promosi ‘TURUN’ berjaya tarik beribu penduduk Kuala Lumpur untuk berdemonstrasi.

Malaysia kini jadi bahan ketawa seluruh masyarakat dunia akibat pembangkang, tidak hairanlah ramai pelabur luar takut untuk melabur di Malaysia memandangkan ada gerakan bodoh dan tidak beretika ini seolah olah mereka kebal dari undang undang negara.
Ibu muda ini sempat berdemonstrasi sambil membawa anak kecilnya
Bila negara tidak dapat menjanakan pendapatan dari pelaburan luar, kos sara hidup makin meningkat akibat kekurangan sumber kewangan negara. Kerajaan akan dipersalahkan sekali lagi sedangkan perbuatan manusia seperti mereka ini yang menyumbang kepada faktor kelembapan ekonomi negara. Katakan aku salah atau pembangkang memang berniat menghancurkan negara! Banyak lagi gambar di sini : 

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.