HKR: Gaya Komunis Peserta Himpunan

Biar gambar berbicara, aku tadi sahaja test market kat facebook klik sini KOMUNIS PAKATAN BERKUBANG bermacam² respon dari 2-2 blah pihak berdasarkan gambar ini, yang ada kata tengah solat la dan ada yang mengaku perjuangan sebelum beraya diputrajaya, aku pelik dengan pencacai-pencacai kurap yang rela dibedal walhal pihak DAP relek jek tengok, awas ea ramai yang pasang niat nak meninggalkan PAS taw, 

Daengselili nak pesan kepada blogger amenoworld.blogspot.com yang   tengah duk mengira HASIL perhimpunan tu tunggu la kau lepas ini..Laki Bini Macam SETAN!!!!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*