@ibdil Bung Moktar Radin TUTUP TWITTER Tanda Kalah Perang Psikologi?!

Susulan bertali arus serangan daripada cybertrooper melalui laman Twitter, hari ini Timbalan Pengerusi Kelab Penyokong-penyokong Kerajaan BN (BBCBN) Datuk Bung Moktar Radin menyatakan akan “bersara” daripada terus aktif di laman sosial mikro itu.

Beliau yang dipetik dari laman sosial itu berkata :

“Kalau dah begini jadinya dunia Twitter mungkin saya nak bersara daripada terus bertwitter,” tulisnya.

Pemerhatian, Sinar Harian Online, akaun Twitter Bung yang juga Ahli Parlimen Kinabatangan yang menggunakan nama Twitter @MyKinabatangan itu telah diasak dengan pelbagai soalan daripada pengikutnya.

Sebelum ini, media juga melaporkan pemimpin itu turut berperang tweet dengan beberapa cybertrooper pembangkang mengenai isu koyak kertas usul di pesidangan Dewan Rakyat.


Daeng : Aku faham apa yang Bung Moktar cuba sampaikan, beliau boleh dikatakan aktif dalam medium twitter untuk mendekati rakyat tetapi disalah gunakan ruang itu untuk mengadu dan berdiskusi bersama beliau dengan cara profesional dan berfakta. 

Yang nyata dan jelas dari penulisan Sinarhaiwan tertulis diatas memang cubaan untuk melemahkan dan menyerang Bung Moktar secara halus dimedia cetak. Makin hari makin haramjadah je Sinarhaiwan saling tak tumpah harajadahdaily hahaha..

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.