Jam Omega dan Papagomo

Dalam minggu ini aku duk kelam kabut cari mana spining point Abg Non dalam isu saman papagomo, yang kelakahnya sedang-sedang hangat dicerot ceret dek isu Lahad Datu dan penglibatan Abang Non yang memanifestokan penduduk Sulu jika dia menjadi Perdana Menteri.

Meh aku beri kebarang kalian yang bakal abg non buat untuk melepaskan tengkoknya yang kini digasak oleh perbuatannya sendiri

Hari ini dia kononnya nak saman Papagomo. Papagomo mengambil jalan drastik dengan meminta abg non untuk berundur dalam kancah politik dan melupakan nafsu serakahnya menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Saman 100Juta terhadap tetap terjadi sebab anwar memang dia nak mengporak-perandakkan Malaysia sedangkan dia sendiri tahu peratus dia akan ditabalkan menjadi pemimpin No.1 kini kian kabur dan makin jauh.

Dalam pengadilan Anwar ini nanti semua nama-nama yang mendakwa/sependapat dengan Papagomo akan tampil untuk membantu Papagomo sehinggalah Anwar akan bermain dengan barang bukti ia itu jam omega chinadoll untuk menafikan semua tuduhan keatas beliau termasuk la pendedahan terkini abg non!

Kononnya beliau teraniaya oleh konspirasi UMNO sedangkan beliau sendiri tahu siapa Manusia didalam video itu. Even Nik Aziz pun mengakui itu adalah Abang Non kesayangnnya Klik sini >>> Itu Gambar Anwar!!!!


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*