jambatan khayalan pencacai PR

FITNAH laaaaaaggii!!Pic ini amat popular diwar-warkan oleh pencacai terutamanya yang meroyan mengaku Cybertrooper Pakatan yang setiap hari menabur fitnah dan bersembang seperti tin kosong.

Tapi nasib TIN KOSONG yang biasanya digunakan setiap kali ceramah untuk mengutip derma IKHLAS demi perjuangan jihat, walhal mereka menabur fitnah sehingga ada diantaranya penyokong pencacai yang menyondol babi hitam mengiakan sesuatu berita yang dia sendiri tidak jelas & tidak faham.

Pic di Kampong Sanghiang Tanjung, Indonesia. Paras air Sg. Ciberang naik menyebabkan jambatan tersebut hampir runtuh! Sumber dari Reuters, jambatan tersebut dibina pada 2001.

Pakatan Haramjadah dh xde modal dh ketandusan isu! Tipu pun tipu laaaaaa…hahahahaha

http://www.namaberita.com/2012/01/pelajar-bersabung-nyawa-harungi.html

Dari big boss hinggalah ke cai hari2 menipu rakyat! X menipu bukan PAKATANHARAMJADAH namanya…!!!

P/S: errrrr….sejak bila UMNO/Barisan Nasional kena jaga Indonesia nihhh…???Or mmg impian pencacai PR nak berHIJRAH ke negara seberang???

INI BERITA SEBENARNYA

KAMPUNG SANGHIANG TANJUNG, Indonesia – Beberapa pelajar bersabung nyawa untuk pergi ke sekolah apabila mereka menggunakan sebuah jambatan yang hampir runtuh akibat banjir.

Banjir akibat paras air Sungai Ciberang naik menyebabkan satu bahagian jambatan tersebut runtuh.

Menurut agensi berita Reuters, jambatan itu dibina pada 2001.


Seorang pelajar, Sofiah menyatakan dia perlu berjalan selama 30 minit jika mahu pergi ke sekolah di Kampung Sanghiang Tanjung dengan menggunakan sebuah lagi jambatan.

Para pelajar itu sanggup berjalan dengan tangan mereka memegang kayu yang berlubang dalam keadaan mengiring semasa mereka menggunakan jambatan tersebut.

Kepingan kayu tempat kaki orang ramai berjalan di jambatan itu berada dalam keadaan senget dan sebahagiannya berlubang selepas ia runtuh akibat banjir. – Agensi

Sumber: Ina Muzaffar  Posting: Mackshinoda 

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله. Lelaki berani mungkin akan kalah tetapi tidak akan mengalah.