Kakitangan Awam Melayu Kuat Makan Rasuah

Senator Dr Ariffin S M Omar
bersama tokong DAP dan macainya
Sebaik saja tamat Kongres DAP di Pulau Pinang baru baru ,parti chauvanis ultrakiasu rasis ini menerima tamparan yang cukup hebat. Apabila kesemua calon berbangsa melayu yang bertanding kalah teruk.
Lim Guan Eng memang cukup marah melihat perkembangan ini apabila ketokongan beliau diperlekehkan. Realitinya begitulah apabila didepan orang ramai DAP tidak mengaku mereka adalah sebuah parti yang rasis namun undi perwakilan adalah terjemahan yang sebenar yang tidak boleh disorok dan disangkal lagi.


Baling batu sembunyi tangan adalah perkara biasa yang dilakukan oleh Guan Eng, dihadapan melayu beliau sanggup makan duduk bersila sambil menggunakan tangan,beliau sanggup masuk ke masjid dan surau untuk hulur beras sekampit dua..Itu semua persis Lim Kuan Yew pada satu ketika dahulu.

Untuk menyerang balas kaum melayu dengan dendam yang kesumat ,Guan Eng tidak perlu buka mulut..cukup sekadar petik jari anjing melayunya akan memainkan peranan untuk menyerang bangsa melayu diluar sana.

Dr Ariffin S M Osman Naib Pengerusi baru DAP,salah seorang pengasas ALIRAN dan juga pensyarah di Universiti Pertahanan Malaysia sekarang ini mula menjalankan tugas seperti mana yang diamanahkan oleh Lim Guan Eng. “MENYALAK”!Seterusnya…

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*