KALAH 2-0 Pengadil Tak salah!Itu tabiat dia…

Jujurnya aku sedikit tercalit kekecewaan bilamana Pasukan Harimau Malaya gagal meneruskan perjuangan mereka, PHM terlepas 90 Minit di FINAL(Dah kalah mana ada masuk final). Syabas dan tahniah atas ketabahan dan kecekalan pasukan PHM yang tewas digelanggang lawan biarpun beribu-ribu mulut longkang yang duk kondem PHM pasal kekalahan ini, Biasalah species pebangkang memang mcm tu, Biarkanlah..mulut tempayan boleh ditutup, mulut busuk pon boleh ditutup tetapi baunya mana mungkin boleh disorok~!Dan sedia maklum pebangkang memang tak pernah nak bangga dengan nama Malaya/Malaysia.


Terimalah kekalah ini sebagai pengajaran, termasuk kalahnya PHM kepada Singapoa tu, jgn sbb padang sentatik ye, atau Malaysia patut ada satu padang mcm tu…hehehe

Syabas PASUKAN HARIMAU MALAYA ♥ Kalah bukan bererti undur, Menang belum tentu gagah!!!Pada aku Thailand mengambil PELUANG dan bertindak bijak (strategi) atas kebaikan Malaysia. So lepas ini Malaysia paham2 la apa kena buat ea..mybe suh depa training kat PADANG KOTA seperti mana depa layan skuad Harimau Malaya disana..itu semua strategi tu beb…inilah ’emotional harassment’ dalam bahasa orang putih dan hasilnya 2-0 beb…hehehe


Thailand pastinya menarik nafas lega kalau kita duk persalahkan pengadil, padahal ini strategi mereka,So lepas ini Malaysia mesti lebih berhati² dengan semua kelemahan yang ada pada MALAYSIA…HARIMAU MALAYA bukan lemah tetap…malas la nak ckp..pk sendiri la ea..

Perangai menunding jari atas kesalahan/kekalah sendiri itu ibarat orang yang nak lepaskan tanggungjawap right?so K.Raja Gopal lu cari cili giling kasi taruk lagi……….Barulah……..
Ummmmhhhhhhhhhhh~
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*